dimecres, 25 de novembre de 2009

Somiar ara

Somiar ara

divendres, 10 / juliol / 2009 a les 14:40
Ahir vaig llegir una cita d'Aristòtil:"l'Esperança és el somni de l'home despert". Gran frase, si més no un bon axioma des d'on encarar la vida. L'esperança no és només optimisme...és voluntat...és creure que la teva acció ajudarà a acomplir aquells somnis, desitjos i necesitats. no està buida de responsabilitat ni tampoc espera cap miracle ni cap ajuda que solucioni els problemes amb un encantament.
Ja ens hem fet grans i fa anys que sabem que la vida no és justa ni tampoc gens fàcil...almenys per la majoria que llegiu aquesta nota. Tots tenim problemes.....fàbriques que tenquen, empreses que regulen el treball enviant-nos a casa, factures que s'apilen esperant temps millors o un cop de sort, amors no correspossos, soledats i tristeses...tots en tenim d'angoixes i núvols que tapen l'horitzó.
És fàcil descarrgar-nos de tota melangia intentant-nos evadir en les coses maques bones que ens queden o també acceptar que la vida i la condició humana es aixi, i què no s'hi pot fer res. Es el que hi ha...i ja està, adaptar-nos-hi i deixar de somiar. Somiar? Desitjar? per a que? per a després decepcionar-nos... tanta por tenim al fracàs?
Jo no....he perdut tantes vegades que ja no em bé de dos centes més, crec que no tenim dret a abandonar l'esperança. Ni tampoc a refugiar-nos en la covardia de la massa.....hem de fer! hem d'aixecar-nos cada dia amb els somnis als llavis i mirar de lluitar per ells, treballant-hi sense descans.
El secret no és viure per evitar caure....sino viure per apendre a aixecar-te....
Espero aquesta petita reflexió us agradi i dongui ànims

1 comentari: